Web dizajn, dizajn web stranica, dizajn stranica

Nakon punih 10 godina u web industriji, možemo reći - web dizajn kao djelatnost, izrada web stranica, ali i CMS rješenja puno su se promijenila - danas su više nego ikada orijentirani na vas i vaše klijente.

Mi rastemo i razvijamo se s tim procesom kroz praćenje trendova i kroz prihvaćanje i učenje novih metoda u izradi web stranica, no ponosni smo što održavamo noge na zemlji i nismo poneseni svakim novim 'otkrićem' ili trendom.

Za nas smo mi još uvijek tu samo i isključivo zbog vas. Da vama pružimo što kvalitetniju uslugu i da vam pomognemo da što jednostavnije dođete do weba koji živi.

Ne opterećujemo vas terminologijom i ne podižemo svoj posao na razinu znanosti
i zato nam se jednostavno javite!

Pišemo, pišemo..

UX-a ili User Experience... that special feeling...

UX-a ili User Experience... that special feeling... Kako se osjećate kad navigirate kroz neku web stranicu? Kako Vam se sviđa? Kako se snalazite? To je UX ili Vaše korisničko iskustvo - ukratko. Stvoriti odgovarajuće iskustvo za Vas, ali i za Vaše klijente, jest i treba biti osnovni cilj web stranice koju izrađujete za sebe ili svoju tvrtku. Dakle kada zamišljate svoju novu web...

Ponovno smo zadovoljili uvjete za Certifikat bonitetne izvrsnosti

Ponovno smo zadovoljili uvjete za Certifikat bonitetne izvrsnosti I 2015. godine, četvrtu godinu zaredom, Virtus dizajn je zadovoljio uvjete za certifikat bonitetne izvrsnosti kojeg dodjeljuje Bisnode. Tvrtka Bisnode je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan...

...više